На Житомирщині розпочинається відбір виконавців земельних торгів для продажу прав оренди на земельні ділянки

На Житомирщині розпочинається відбір виконавців земельних торгів для продажу прав оренди на земельні ділянки

24.01.15 09:12 0 721
У Житомирській області у січні 2015 року розпочинаються конкурси з відбору виконавців земельних торгів. Організатором конкурсу виступає Головне управління Держземагентства у Житомирській області.

На публічні торги в області буде виставлено право оренди 21 земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

Зокрема, у Малинському районі заплановано реалізувати права оренди на 6 ділянок загальною площею 218,9 гектара. У Чуднівському, Коростенському та Бердичівському районах на торги виставлено права оренди на 3 земельні ділянки в кожному загальною площею відповідно 162,68 га, 54,42 га, 89,6 гектара. У Брусилівському районі буде реалізозуватися право оренди на дві земельні ділянки загальною площею 35,31 гектара.

Як інформує землевпорядна служба у області, за результатами конкурсів між організатором конкурсу і переможцями буде укладено договір про підготовку лотів до продажу.

Детальна інформація із зазначенням місця розташування, площі та кадастрових номерів земельних ділянок розміщується на веб-сайті Держземагентства України у розділі «Земельні торги».

Довідково:

Відповідно до статті 136 Земельного кодексу України організатор земельних торгів визначає перелік земельних ділянок державної чи комунальної власності та/або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Леонід Бицюра: «Обласний ...

КОМЕНТАРІ