Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,рятувальники врятували 4 людей,ще 12 осіб були евакуйовані

Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,рятувальники врятували 4 людей,ще 12 осіб були евакуйовані

24.01.15 10:29 0 728
22 січня о 18:28 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі Чернівецької обласної організації «Українське товариство охорони природи» по вул. Героїв Майдану у Чернівцях. Загорання виникло на другому поверсі. Відразу на місце події було направлено рятувальників групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які прибули за лічені хвилини. На момент виникнення пожежі в приміщенні знаходилися люди, яким через сильне задимлення, що виникло через наявність легкозаймистих матеріалів в приміщенні, загрожувала небезпека. Внаслідок сильного задимлення четверо людей були відрізані від виходу і не могли самостійно залишити приміщення. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, за допомогою спецобладнання вирізали металеву решітку на вікні та допомогли людям спуститися на вулицю через вікно по трьохколінчастій висувній драбині. Одночасно з цим, вогнеборці евакуювали з приміщення 12 людей. Переконавшись, що життю людей нічого не загрожує, бійці пожежно-рятувального підрозділу приступили до ліквідації пожежі. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено рекламні стенди. Завдяки оперативним діям бійців пожежно-рятувального підрозділу було збережено від знищення будівлю. Для ліквідації пожежі від Управління ДСНС залучалися 3 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу.

Того ж дня у селі Черепківка Глибоцького району в житловому будинку місцевого мешканця 1934 року народження виникла пожежа. Небезпеку помітили мешканці сусідніх будинків, які за допомогою підручних засобів ліквідували пожежу, оскільки площа загорання була незначною. На місці події виявлено тіло домовласника вже без ознак життя. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в смт. Глибока для встановлення причини смерті.

Протягом минулої доби в Чернівецькій області виникло 4 пожежі. Всього з початку року на території краю сталося 48 пожеж. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть ваше життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Управлінні ДСО ...

КОМЕНТАРІ