Волинська область: рятувальники нагадали правила пожежної безпеки мешканцям Любешівського та Рожищенського районів

Волинська область: рятувальники нагадали правила пожежної безпеки мешканцям Любешівського та Рожищенського районів

24.01.15 14:48 0 742
З метою поглиблення знань населення з правил пожежної безпеки працівники Любешівського районного сектору та державної пожежно-рятувальної частини №12 Управління ДСНС України у Волинській області разом з працівниками сільських рад та соціальної служби провели роз’яснювально-профілактичні заходи щодо недопущення надзвичайних ситуацій з мешканцями Деревківської сільської ради.

Рятувальники провели роз’яснювальні бесіди з мешканцями сіл, розповіли як себе поводити у побуті. Найбільша увага зосереджувалась на обережному поводжені з вогнем, зокрема, у користуванні пічним опаленням та електричними приладами. У ході інструктажу громадянам роздали листівки із правилами пожежної безпеки та номером Служби Порятунку «101».

Подібні відпрацювання житлового сектору у сільській місцевості провели працівники державної пожежно-рятувальної частини №3 міста Рожище. На території Береської сільської ради працівники ДСНС спілкувалися не лише з громадянами, що складають так звану групу ризику – одинокими літніми людьми, багатодітними, а й з дітлахами.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Судитимуть посадовця ...

КОМЕНТАРІ