Сергій Машковський: «Керівництво області готове сприяти успішному розвитку органічного виробництва на Житомирщині»

Сергій Машковський: «Керівництво області готове сприяти успішному розвитку органічного виробництва на Житомирщині»

24.01.15 13:04 0 723
Після ознайомлення з особливостями ведення органічного сільського господарства на Житомирщині Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко і керівники області відвідали 22 січня ТОВ «Органік Мілк» у місті Баранівці. Це перший в Україні сучасний завод із виробництва органічних молочних продуктів.

Підприємство було побудоване протягом семи місяців і розпочало свою роботу у 2014 році. Його проектна потужність по переробці молока, яке постачає ПП «Галекс-Агро», становить 30 тонн на добу. ТОВ «Органік Мілк» пропонує споживачам лінійку сучасних органічних молочних продуктів: молоко м'якої пастеризації, кефір термостатний, сметану термостатну, ряжанку термостатну, м'які сири – творог і бринзу та вершкове масло, які реалізовуються під торговою маркою «О».

Зараз працівники підприємства проходять навчання з метою впровадження міжнародної системи HACCP, яка дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації і контролю небезпечних чинників.

Як наголосив директор ТОВ «Органік Мілк» Олександр Ющенко, його підприємство – це компактний завод, на якому контролюється весь процес виробництва продукції – від народження телят на фермі до реалізації готового товару.

Під час відвідування підприємства, голова облдержадміністрації Сергій Машковський зачитав Указ Президента України № 874/2014 «Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу» від 14 листопада 2014 року та нагородив орденом «За заслуги» II ступеня Ющенка Олександра Миколайовича – генерального директора підприємства «Галекс-Агро».

«Це нагорода, на яку ви по праву заслуговуєте. ми побачили і переконалися, який вагомий внесок ви робите у розвиток агропромислового розвитку не лише нашої області, а й України. Керівництво області вітає ваші починання і готове сприяти успішному розвитку органічного виробництва на Житомирщині», - зазначив Сергій Машковський.

У свою чергу Міністр Олексій Павленко звернув увагу: «Такі підприємства є яскравим прикладом правильного й стабільного ведення бізнесу з точки зору харчової безпеки та соціальної відповідальності. Дякую всім, хто розвиває органічне сільське господарство у вашій області, за організацію виробничого процесу і турботу про здоров'я споживачів».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі підписали ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ