На Хмельниччині депутати обласної ради прийняли обласний бюджет на 2015 рік

На Хмельниччині депутати обласної ради прийняли обласний бюджет на 2015 рік

24.01.15 12:55 0 758
За таке рішення вцілому проголосували 59 депутатів. Проте, ряд пропозицій щодо розподілу коштів, які були попередньо обговорені на комісіях, депутати не підтримали.

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин з приводу головного фінансового документу області: «Жоден бюджет за будь-яких умов не буде викликати повного схвалення. Кожен кошторис завжди викликає гостру дискусію. Разом з тим, ми вважаємо, що в тих умовах, яких ми є, бюджет на 2015 рік можна розцінювати як задовільний.»

Обговорюючи проблеми заповідника «Межибіж» на позачерговій 29-ій сесії обласної ради, депутати розглядали різні варіанти та можливості віднайти необхідні кошти. Спочатку Іван Гладуняк запропонував використати для виготовлення документації 335 тисяч гривень, «зекономлених» за рахунок скасування позачергових виборів у Старокостянтинові. Після тривалих дискусій, депутати 56 голосами прийняли рішення про виділення з резервного фонду 380 тисяч на проектно-кошторисну документацію.

Крім того, депутати обласної ради зменшили надбавки голові та його заступникам. За відповідний проект рішення «Про внесення змін до деяких рішень обласної ради» проголосувало 57 депутатів обласної ради.

Відповідно до даного проекту рішення зменшується надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці до 35% посадового окладу для голови обласної ради та до 45 % для його заступників.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині жмеринські ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ