Хмельницька область: за добу вогнеборці врятували від знищення вогнем два житлові будинки

Хмельницька область: за добу вогнеборці врятували від знищення вогнем два житлові будинки

24.01.15 14:19 0 730
22 січня о 15:21 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Ярослава Мудрого в с. Солобківці. Про подію до Служби порятунку «101» повідомили власники помешкання.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ярмолинецького району, які пожежу площею 16 кв. м локалізували о 15:42, ліквідували о 15:47. Завдяки оперативним та професійним діям, вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на житлові кімнати будинку. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджені речі домашнього вжитку.

Того ж дня, о 23 годині рятувальникам Шепетівщини повідомили про пожежу в приватному житловому будинку в с. Велика Шкарівка. Зателефонував місцевий мешканець, коли побачив полум’я з даху сусідської оселі.

До місця виклику оперативно прибули вогнеборці 29-го пожежно-рятувального посту смт. Гриців, які пожежу площею 40 кв. м локалізували о 23:20, ліквідували о 23:24. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття. Працівникам ДСНС вдалося не допустити розповсюдження полум’я в кімнати оселі, тим самим врятувати їх від знищення.

За попередньою інформацією, пожежа виникла через несправність опалювальної печі та димаря.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці знайшли ...
Наступна новина: СБУ закликає чернігівців ...

КОМЕНТАРІ