Хмельницькі правоохоронці затримали кримінальний дует,який пограбував переселенця з Луганщини

Хмельницькі правоохоронці затримали кримінальний дует,який пограбував переселенця з Луганщини

24.01.15 08:30 0 703
Наразі чоловіки перебувають під вартою. Вони підозрюються у вчиненні цілої серії грабежів, а старший із них — ще й ряду крадіжок.

В обласному центрі правоохоронці затримали кримінальний дует — 32-річного та 23-річного жителів одного із сіл Хмельницького району, які підозрюються у вчиненні цілої серії грабежів, а старший — і у крадіжках із машин та будинків.

В одному з випадків грабіжники напали на 33-річного вимушеного переселенця з Луганщини. Чоловік посварився з дружиною, хильнув зайвого і почав просити перехожих підказати йому дорогу до будинку для безпритульних. На біду, натрапив на цих двох злодюг. Чоловіки провели «потенційну жертву» до притулку, де, до речі, самі час від часу проживали, а потім почали вимагати у потерпілого у знак вдячності купити їм пиво. Той відмовився, за що і поплатився — його побили, забрали два мобільні телефони та банківську картку. Потім зловмисники приставили чоловікові до горла ножа та почали вимагати повідомити їм код картки. Отримавши потрібну інформацію, грабіжники залишили свою жертву на землі, а самі подались до банкомату та зняли з картки 250 гривень, які одразу ж витратили на спиртне.

Наразі підозрювані перебувають під вартою, стосовно них відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Чоловіки підозрюються ще як мінімум у скоєнні двох аналогічних грабежів. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі паління ...
Наступна новина: Голова обласної ради Василь ...

КОМЕНТАРІ