На Хмельниччині голову сільської ради притягнуто до відповідальності за корупцію

На Хмельниччині голову сільської ради притягнуто до відповідальності за корупцію

24.01.15 13:17 0 756
За матеріалами працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області в судовому порядку оштрафовано голову однієї із сільських рад Новоушицького району, яка не повідомила сесію сільської ради про наявність у неї конфлікту інтересів.

Жінка порушила вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» під час прийняття рішення по заяві її чоловіка щодо встановлення меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Суд визнав голову сільської ради винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 172-7 «Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів» Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Якщо ви володієте інформацією щодо корупційного безладу повідомляйте за телефонами довіри: УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області — 69-25-54 та Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України — 097-220-31-16, електронна скринька довіри http://www.guboz.gov.ua/corrup.html.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ