У Львові відкриють виставку картин і гобеленів Стефанії Шабатури

У Львові відкриють виставку картин і гобеленів Стефанії Шабатури

24.01.15 10:55 0 720
Завтра, 24 січня, у сороковий день пам'яті Стефанії Шабатури – голови Марійського Товариства «Милосердя», художниці, гобеленниці та дисидентки, о 11.00 год. відбудеться Божественна Літургія з панахидою у церкві Стрітення Господнього. А о 14.00 год. у приміщенні Марійського Товариства «Милосердя» відкриють виставку картин і гобеленів Стефанії Шабатури.

Про це 23 січня інформує прес-служба ЛМР.

«Я щаслива, що ми маємо все, решта очиститься. Те, що зараз – це останнє з тих залишків імперії. Знаю, що так буде, бо інакше бути не може. Сучасній людині я б побажала всього найкращого, і головне, щоб дбали про себе й були здорові, щоб здобували освіту і підвищували рівень своїх знань у світі, тому що зараз є можливості для розумних людей. Щоб стали професіоналами, були патріотами України і добивались вже замість нас, щоб Україна стала кращою, могутньою та справді незалежною в колі європейських держав», – побажала молодим українцям ще за життя Стефанія Шабатура під час одного з інтерв’ю.

«Стефанія Шабатура була непересічною людиною, непростого характеру, залізної волі, людиною, яка все своє життя віддала для України. Віримо, що її приклад дасть багатьом українцям відваги та натхнення у розбудові нашої країни, а Марійське Товариство «Милосердя», головою якого була пані Стефанія, гідно продовжуватиме її справу», – діляться члени товариства.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ