Львівські рятувальники продовжують надавати допомогу вимушеним переселенцям

Львівські рятувальники продовжують надавати допомогу вимушеним переселенцям

24.01.15 08:08 0 680
Львівські рятувальники продовжують надавати допомогу вимушеним переселенцям, які були змушені покинути свої домівки та перебратися на тимчасове проживання на Львівщину. Так, 23 січня фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області допомогли переселенці з АРК Крим перебратися на нове місце проживання.

Жінка ще у березні приїхала до Львова і зараз намагається влаштувати тут свій побут та знайти роботу. Тут вона проживає із 15-річною донькою та чотирма онуками. Решта родини, а це – ще четверо дітей та четверо онуків, разом із чоловіком залишилися на півострові.

Львівські рятувальники допомогли жінці перенести та перевезти усе її майно із гуртожитку, в якому вона жила, на нове місце проживання.

Любов Петрівна при зустрічі лише дякує за допомогу, яку їй надають рятувальники, соціальні працівники та самі львів’яни. «Хлопці-рятувальники просто молодці. Вони із співчуттям та розумінням віднеслися до моєї проблеми, і допомогли переселитися. Дай Бог їм здоров’я, благополуччя і побільше таких людей на землі», – говорить кримчанка.

На даний момент пані Люба мріє лише про одне: «Я дуже хочу, щоб нарешті наступив мир. І чекаю того моменту, коли зможу повернутися додому. Там мене чекає батьківська хата, моя родина та звичний побут. Щиро вірю у те, що ця вся ситуація якнайшвидше стабілізується».

Нагадаємо, що на даний момент на території Львівської області офіційно перебуває 9798 вимушених переселенців, з них 3077 дітей та 1724 інвалідів та осіб похилого віку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ