Посмертну синову нагороду отримала мати бійця батальйону "Львів"

Посмертну синову нагороду отримала мати бійця батальйону "Львів"

24.01.15 13:54 0 729
Під час Урочистої академії з нагоди дня Соборності України, що відбулась 22 січня у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, матері загиблого бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Володимира Поповича було вручено високу Державну нагороду, до якої її син був представлений посмертно.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня, до якого Указом Президента України від 21.08.2014 року молодший сержант міліції Володимир Попович був представлений посмертно, матері загиблого бійця вручив Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Нагадаємо, молодший сержант міліції Володимир Попович, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», одним з перших добровільно вступив до лав щойно створеного батальйону і після навчання був направлений для несення служби у зону проведення АТО у Луганській області.

Під час виконання бойового завдання Володимир Попович отримав смертельне вогнепальне поранення від рук терористів. У тому ж бою були поранені ще двоє бійців батальйону «Львів» - молодші сержанти міліції Іван Яцейко та Степан Василенко.

«За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі, високопрофесійне виконання службового обов'язку нагородити молодшого сержанта міліції Поповича Володимира Васильовича орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)», - йдеться в Указі Президента України.

«Володя був справжнім патріотом України. Мужнім, чесним і відважним. Війна забирає кращих – і я можу сказати, що Володя був одним з найкращих», - сказав, згадуючи загиблого, начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Вічна пам'ять Героям, полеглим у боротьбі за рідну землю! Вони житимуть, доки живе пам'ять про них! Слава Україні!!!

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Житомирі через ДТП до ...

КОМЕНТАРІ