В Чернігівській області офіцери апарату обласного Управління ДСНС підвищили свою професійну майстерність на смузі психологічної підготовки

В Чернігівській області офіцери апарату обласного Управління ДСНС підвищили свою професійну майстерність на смузі психологічної підготовки

24.01.15 10:18 0 777
Професія рятувальника являється однією з найбільш небезпечних, адже вимагає від людини ризикувати своїм здоров'ям і навіть життям. Оперативність і злагодженість дій підрозділів Держслужби з надзвичайних ситуацій неможлива без практичних навчань і тренувань, під час яких відточується майстерність, відпрацьовуються елементи з ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. Офіцери апарату обласного Управління ДСНС не виключення з правил, тож як і весь особовий склад Чернігівського гарнізону оперативно-рятувальної служби постійно підвищують свою професійну майстерність.

23 січня на смузі психологічної підготовки у обстановці, максимально наближеній до реальної, відбулись практичні відпрацювання по ліквідації пожеж, інших надзвичайних подій. Рятувальники працювали за умов непридатного для дихання середовища та низьких температур.

Сформовані ланки газодимиозахісників у апаратах на стислому повітрі долали лабіринт, естакаду та інші перешкоди, а також ліквідували пожежу палаючого автобусу.

Співробітники Аварійно-рятувального загону спецпризначення, які забезпечували проведення тренувань, нагадали технічні характеристики аварійно-рятувального обладнання, яке використовується при ліквідації надзвичайних ситуацій. Офіцери апарату Управління ДСНС практично відпрацювали роботи по наданню невідкладної допомоги постраждалим під час дорожньо-транспортних пригод. Всі поставлені завдання виконані на високому професійному рівні з дотриманням правил безпеки праці.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ