У Рівненській області оголошено вирок мисливцю за вчинення убивства через необережність

У Рівненській області оголошено вирок мисливцю за вчинення убивства через необережність

24.01.15 10:07 0 701
Млинівським районним судом завершено розгляд обвинувального акта стосовно 41-річного мешканця області, який вчинив убивство через необережність.

«Доведено, що він 10 листопада 2014 року близько 5 години ранку, перебуваючи зі знайомими на полюванні неподалік с. Річище Млинівського району, помилково, через необережність здійснив постріл з мисливської рушниці та поцілив ним у молоду дівчину. Від отриманого кульового поранення остання померла», - повідомив державний обвинувач, старший прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Рівненської області Олександр Станкевич.

Суд затвердив угоду про примирення, укладену між підозрюваним та потерпілим, та вироком від 22.01.2015 за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України (убивство через необережність) призначив чоловіку покарання у виді 3 років обмеження волі із встановленням іспитового строку на 1 рік. А також засудженого зобов'язано публічно (або в іншій формі) вибачитись перед рідними загиблої дівчини.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ