У Рівненській області рецидивіст знову отримав "своє"

У Рівненській області рецидивіст знову отримав "своє"

24.01.15 13:14 0 725
На лаві підсудних опинився 27–річний Дмитро, житель міста Кузнецовськ, якого правоохоронці затримали за вчинення двох крадіжок. Він знімав особисті кошти громадян з банківських карток, попередньо добряче напоївши своїх знайомих.

Ці крадіжки Дмитро вчинив у жовтні та листопаді минулого року. В обох випадках чоловік знав, що на номери мобільних телефонів банком надсилаються смс-повідомлення із сумою, що знімається. Тому чоловік знімав кошти однаковими частинами, аби зсилатися на збій в системі банкінгу і не викликати підозри. У вересні 2014 за подібною схемою він заволодів коштами у сумі близько 5 тисяч гривень. Йому вдалося обманути приятеля Руслана, і той помітив крадіжку майже за місяць потому.

Другою жертвою став пенсіонер, з яким Дмитро ходив до магазину. Тоді він підглянув пін-код до банківської картки Миколи. Після цього вони разом випивали. Саме тоді молодик і зміг викрасти з кишені куртки кредитну картку. Однак тоді чоловіку не вдалося провернути свою схему, адже син пенсіонера помітив, що на рахунку батька не вистачає 10 тисяч гривень. В той же вечір міліціонери затримали чоловіка та вилучили у нього частину грошей, які залишилися від викраденого.

Правоохоронцям стало відомо, що це вже не перша крадіжка Дмитра, адже він був судимий п'ять разів за аналогічні та інші злочини. Чоловік не працював, а вперше на лаві підсудних опинився у 17 років. Враховуючи непогашену судимість чоловіка, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки.

Ольга Ангелова,

Кузнецовський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: ...
Наступна новина: Три роки за ґратами проведе ...

КОМЕНТАРІ