У Рівненській області спецпідрозділу міліції "Титан"-22

У Рівненській області спецпідрозділу міліції "Титан"-22

24.01.15 11:41 0 885
28 січня 1993 року для припинення розбійних нападів на фізичних осіб та вантажі, що перевозились територією України, наказом Міністра внутрішніх справ України в структурі ДСО було створено спеціальний підрозділ міліції охорони «Титан».

Це охорона європейського рівня, а головне - надійність співробітників «Титана» – стверджують всі ті, хто вже скористався послугами підрозділу. Якісний підбір особового складу та його постійна професійна підготовка – це складові успіху під час виконання службових обов'язків.

СПМО «Титан» забезпечує охорону фізичних осіб, туристичних груп, вантажів і цінностей, майнову безпеку як українців, так і іноземних громадян, охорону разових заходів та міжбанківських перевезень.

Працівників міліції забезпечують табельною та автоматичною вогнепальною зброєю, сучасними засобами активної оборони, індивідуальними засобами захисту та службовим радіозв'язком.

Потрапити в колектив не так просто. При конкурсному відборі кожен проходить не тільки фізичний, а й психологічний відбір. Це дозволяє визначити найбільш оптимістично налаштованих чоловіків, які зможуть нести службу якісно та без перешкод.

У тяжкий для нашої країни час, коли на сході держави йде страшне протистояння, кожен українець переймається за долю захисників, які щодня ризикують своїм життям заради Батьківщини. «Титанівці», закінчивши службу в міліції, не залишаються осторонь цих подій. Так старший прапорщик міліції Олександр перебуває в зоні АТО вже майже рік. Висловлюємо вдячність міліціонеру за патріотизм і героїзм!

Інформацію щодо переліку та вартості послуг можна отримати на сайті www.dso.gov.ua, зателефонувавши за номером безкоштовної «гарячої» лінії ДСО 0-800-502-220; 0-800-211-000 або звернувшись за адресою: м.Рівне, вул. Ст.Бандери, 58.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ