У Тернопільській міській раді учасники проекту «Школа молодого реформатора» проходять співбесіду

У Тернопільській міській раді учасники проекту «Школа молодого реформатора» проходять співбесіду

24.01.15 14:20 0 685
У Тернопільській міській раді проходить співбесіда із конкурсантами на програму стажування «Школа молодого реформатора». Загалом на участь у цьому проекті подало заявки 74 учасника, з яких до 30 осіб розпочнуть стажування у органі місцевого самоврядування уже з початку лютого.

Усі учасники стажування отримають робоче місце для проходження стажування у структурних підрозділах міської ради. До обов’язків учасників входитиме підготовка проектів документів підрозділу, в якому стажуються, ознайомлення із законодавчою базою, робота зі зверненнями громадян, співпраця з громадськими організаціями, допомога в проведенні заходів та реалізація власних ініціатив.

«Старт проекту «Школа молодого реформатора» у міській раді дасть можливість для студентів побачити, як працюють різні підрозділи органу місцевого самоврядування, які функції вони виконують. Для нас же така співпраця із молоддю – це, у першу чергу, нові ідеї», - сказав Сергій Надал.

Нагадаємо, що програма триватиме з 2 лютого по 20 квітня. Організаторами школи виступають Тернопільська міська рада та громадська організація молодіжне об’єднання «Файне місто».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінниці міліціонери ...

КОМЕНТАРІ