На Тернопіллі підписали угоду про партнерство та співпрацю з Чернівецькою ОДА

На Тернопіллі підписали угоду про партнерство та співпрацю з Чернівецькою ОДА

24.01.15 13:01 0 797
Угоду про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між департаментом екології та туризму Чернівецької ОДА та департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської ОДА підписали 22 січня.

З боку Тернопільської ОДА угоду підписав заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський, з боку Чернівецької ОДА - директор департаменту Ярослав Когутяк.

У документі йдеться про сприяння розвитку співробітництва у сфері туристично-курортної галузі між двома областями; взаємний обмін інформації щодо туристично-курортних ресурсів регіонів, контактів туристичних підприємств і закладів харчування; розвиток виставкової діяльності регіонів шляхом співробітництва в організації та участі у виставкових заходах туристично-курортної сфери тощо.

Завдяки підписаній угоді Тернопільщина має можливість долучитись до розробки і реалізації транскордонних проектів, в першу чергу між Україною, Румунією та Молдовою. Також в угоді передбачено взаємне фінансування спільних програм, що збільшить потужність заходів та можливості залучення більшої кількості учасників з подальшою популяризацією в ЗМІ декількох областей.

«Тернопільщина зацікавлена здійснювати промоцію своїх туристично-рекреаційних можливостей на Чернівеччині. Ні для кого не є секрет, що туристи найбільше відвідують туристичні дестинації тих регіонів, які є сусідніми і включені у спільні маршрути. ми додатково обмінялися з нашими колегами з Чернівецької ОДА цікавими пропозиціями, а також виробили спільні підходи до проведення заходів щодо відновлення традиційних та відкриття нових туристських маршрутів, розширення різноманітних видів туризму. Ця угода є передумовою і підставою для подальшої співпраці між нашими областями», - зазначив Назар Яворський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Сергій Машковський: ...

КОМЕНТАРІ