На Житомирщині правоохоронці розповідають громадянам,як діяти у разі небезпеки

На Житомирщині правоохоронці розповідають громадянам,як діяти у разі небезпеки

25.01.15 16:41 0 699
Міліціонери Чуднівського РВ УМВС разом з працівниками екстренних та соціальних служб, здійснюють спільні рейди населенними пунктами району та відвідують за місцем проживання громадян, аби надати їм інформаційну та практичну допомогу.

У першу чергу, рейдові групи, куди увійшли представники Центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, Державної служб з надзвичайних ситуацій, працівники міліції, навідуються у багатодітні сім'ї, до одиноких людей похилого віку та тих, хто через певні причини опинився у скрутних життєвих обставинах.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей разом з представниками соціальних служб інспектують умови, в яких зростають діти та надають необхідну правову допомогу. Дільничні інспектори міліції обмінюються з місцевими жителями контактними даними та розповідають про основні заходи безпеки, що дозволять убезпечитися від посягань зловмисників та інших можливих загроз.

Зокрема, особливу увагу правоохоронці звертають на необхідність бути пильними у разі появи в населеному пункті невідомих підозрілих осіб, транспортних засобів або ж поселення незнайомців у закинутих будівлях чи хатах-пустках. Окремо силовики розповідають й про правила безпеки у разі виявлення «нічийних» сумок, пакунків чи предметів невідомого походження.

З бесідами про правила безпечної поведінки члени рейдових груп заходять й до місцевих навчальних закладів. Дітлахи мають змогу задати важливі для них питання, дізнатися, як поводитися у різних ситуаціях. Старшокласники щиро цікавляться та детально розпитують про умови вступу до навчальних закладів МВС.

- Спільні профілактичні заходи дозволяють запобігти вчиненню правопорушень та надзвичайним ситуаціям, - зазначає начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць. – Завдяки цьому ми впевнені, що діти та дорослі будуть захищені, а у разі потреби вони знатимуть, як діяти, аби не сталося біди, та куди звертатись за допомогою.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією Чуднівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі виникла ...

КОМЕНТАРІ