В Житомирській області міліція розшукує водія,який смертельно травмував пішохода та з місця ДТП втік

В Житомирській області міліція розшукує водія,який смертельно травмував пішохода та з місця ДТП втік

25.01.15 14:00 0 719
91 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 12 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

За минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людей загинуло.

Близько 18.00 23 січня на 16 км автодорозі Житомир – Сквира, поблизу с. Піски, Житомирського району, водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, 61-річного жителя Житомирського району. Водій з місця пригоди зник. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

За попередньою інформацією, автомобіль-винуватець ДТП - джип марки VOLVO XC90. Нині тривають заходи міліції з встановлення транспортного засобу та його водія.

Водночас Управління Державтоінспекції області звертається до громадян за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини названою дорожньо-транспортної пригоди або осіб, причетних до її скоєння, прохання повідомити за тел.: (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Буковині населені пункти ...

КОМЕНТАРІ