Правоохоронці оперативно встановили зловмисників,котрі нанесли волинянам тілесні ушкодження

Правоохоронці оперативно встановили зловмисників,котрі нанесли волинянам тілесні ушкодження

25.01.15 12:33 0 706
Внаслідок вуличних розбірок двоє молодиків потрапили до лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Подія трапилася близько 18-ї години у Рожищенському районі. Четверо чоловіків зайшли до будинку 46-річного мешканця району та дерев'яними палицями побили господаря і його 17-річного сина. У результаті обох із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували у Рожищенську центральну районну лікарню.

За «гарячими» слідами правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїли жителі міста Ківерці, 1997 р.н., 1996, 1967 р.н., та 18-річний мешканець Рожищенського району. До слова, троє з них у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Згодом з'ясувалося, що напередодні неповнолітній потерпілий мав конфлікт із 18-річним учасником масової бійки, тож у такий спосіб молодик вирішив йому помститися.

Відомості про кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться досудове слідство.

Богдан ДЕМ'ЯНЧУК,

Рожищенського РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ