У Львівській області від щирого серця задля нашої перемоги

У Львівській області від щирого серця задля нашої перемоги

25.01.15 18:47 0 974
У складній ситуації, що склалася в Україні, для нашого війська важлива підтримка всіх і кожного. Поряд з матеріальною допомогою, їм необхідна також наша віра, любов і турбота. У той океан допомоги українським захисникам, який створили небайдужі волонтери, вирішили додати невеличку капельку й учні Львівської правничої гімназії.

22 січня у стінах навчального закладу відбулась зустріч бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» з юними гімназистами, які зустрічали своїх кумирів вигуками «Героям слава!».

Справа в тому, що за ініціативи вчителя фізичної культури Хімчака Юрія Теодоровича, учителі та учні гімназії змайстрували для львівських вояків дві металеві печі для обігріву, так звані «буржуйки». Передаючи подарунок бійцям, учні побажали їм наснаги та незламного духу. Ось такими підбадьорюючими словами звернулись до своїх захисників молоді патріоти:

«Мої любі вояки, повертайтеся живими!

Ми поможем залюбки у скрутну хвилину,

Україну захистіть і Росію відженіть,

Щоб вона не залізала в наші політичні справи!»

Окрім цього, хлопчики та дівчатка підготували для своїх гостей теплі ілюстрації з побажаннями перемоги над злим ворогом. Своєю чергою, бійці батальйону подякували маленьким українцям за їхні великі добрі серця та пообіцяли, що захистять Батьківщину та повернуть мир і спокій у всі домівки.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ