В Закарпатській області мукачівець викрав від знайомого 60 грамів золота

В Закарпатській області мукачівець викрав від знайомого 60 грамів золота

25.01.15 19:44 0 766
Коли потерпілий був напідпитку, зловмисник зняв із товариша золотий ланцюжок та перстень.

Днями до Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 45-річний мешканець Мукачева із заявою про те, що його обікрали. Чоловік повідомив, що в місті зустрів знайомого, який запросив його на каву. Посиділи у кав`ярні, випили чарку-другу. Після того 36-річний мукачівець захотів продовження. Прихопивши з собою пляшку горілки, чоловіки продовжили застілля у помешканні раніше судимого чоловіка.

Як пізніше розповів потерпілий, після третьої чарки він настільки сп`янів, що не міг навіть перечити недобросовісному товаришу, який знімав із нього коштовності. Лише наступного дня, коли чоловік прийшов до тями, то звернувся за допомогою до міліції.

Перевіривши інформацію, старший дільничний інспектор Михайло Зіденик вийшов на слід зловмисника. Цей 36–літній мукачівець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, шахрайства, грабежі. Навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі.

І от тепер ввійшов у довіру до свого знайомого з ціллю заволодіти його грошима чи коштовностями. Адже потерпілий - приватний підприємець, тож гроші біля себе мав завжди.

Зняті з п`яного чоловіка золоті прикраси злодій одразу здав до ломбарду. За 60 грамів золотих виробів мукачівець отримав 15 тисяч гривень. До слова, здати ланцюжок та чоловічу каблучку до ломбарду хитрий злодій попросив свою знайому, аби забезпечити собі алібі... Втім, працівники міліції легко «розкусили» задум чоловіка. Наступного ж дня дільничний встановив особу зловмисника.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що тягне за собою відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Житомирська міліція ...

КОМЕНТАРІ