Закарпаття: на Рахівщині дільничний інспектор міліції розкрив крадіжку бензопили

Закарпаття: на Рахівщині дільничний інспектор міліції розкрив крадіжку бензопили

25.01.15 19:07 0 754
До дільничного інспектора міліції Рахівського райвідділу звернулася жителька села Богдан. Жінка повідомила, що з її підсобного приміщення хтось вкрав бензопилу.

Дільничний інспектор міліції викликав слідчо-оперативну групу, а тим часом почав самостійно розслідувати злочин. Офіцер, добре володіючи інформацією про місцевих жителів, спочатку почав перевіряти громадян, які схильні до вчинення правопорушень. Протягом двох годин він встановив особу крадія. Злодієм виявився брат заявниці, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні злочини.

Підозрюваного затримали в сусідньому селі, коли він направлявся до автобусної зупинки. Чоловік у всьому зізнався та розповів, що вкрадену бензопилу продав за 250 гривен, а щоб уникнути покарання, мав намір виїхати за межі області.

Як повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт, слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області від ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ