В Чернівецькій області рятувальники повернулися після виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції

В Чернівецькій області рятувальники повернулися після виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції

27.01.15 09:08 0 709
У зоні проведення антитерористичної операції на Сході України виконують завдання за призначенням працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Українські рятувальники проводять роботи по відновленню інфраструктури краю та систем життєдіяльності.

Так, з 16 грудня по 21 січня шестеро буковинських рятувальників несли службу в містах Сєверодонецьк Луганської області та Краматорськ Донецької області.

За допомогою важкої інженерної техніки, рятувальники проводили роботи по укріпленню оборонних споруд та відновленню систем життєзабезпечення краю.

Після тривалого перебування на Сході України, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області повернулися в Чернівці. Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц подякував колегам за відданість присязі та висококваліфіковану роботу.

Після повернення додому усім рятувальникам надано 10-денну відпустку.

В свою чергу, психологи провели з рятувальниками індивідуальні та колективні бесіди, під час яких намагалися відвернути увагу від важких подій минулого.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Начальник "дитячої ...

КОМЕНТАРІ