В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у конференції в рамках міжнародної співпраці

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у конференції в рамках міжнародної співпраці

27.01.15 10:57 0 629
23 січня у селі Бояни Новоселицького району відбулася прес-конференція у рамках міжнародного проекту «Румунія-Україна-Республіка Молдова». Темою конференції було «Стан імплементації проекту підвищення безпеки життєдіяльності населення в долині річки Прут». З української сторони участь в заході взяли рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, представники Дністровсько-Прутського басейного управління водних ресурсів, Департаменту екології та туризму Чернівецької обласної державної адміністрації, науково-виробничої компанії «Бустар ЛТД», що займається роботою системи оповіщення, керівництво Новоселицької районної державної адміністрації та голови сільських рад населених пунктів, які беруть участь у проекті. Також на заході були присутні співробітники Консульства Румунії, Інспекції з надзвичайних ситуацій міста Ботошань (Румунія), Агенції захисту навколишнього середовища (Румунія), районної ради міста Фалешти (Республіка Молдова), громадської організації «Кутезаторул» (Республіка Молдова) та представники засобів масової інформації.

Під час конференції усі учасники міжнародного проекту доповіли про проведену роботу у своїх напрямках. Зокрема, рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області повідомили, що завдяки даному проекту покращиться матеріально-технічна база рятувальних пунктів, що дозволить вдосконалити дії рятувальників під час надання допомоги людям у разі повені. Разом з цим, делегації з Румунії та Республіки Молдови зазначили, що вони задоволені організацію та реалізацією даного проекту.

«За підсумками наради, була досягнута домовленість про проведення в подальшому спільних навчань для відпрацювання взаємодії всіх служб. Такі міжнародні проекти сприяють налагодженню взаємодії між службами цивільного захисту різних країн» – підбив підсумки наради заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ