Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

27.01.15 14:50 0 649
За останні три доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 6 пожеж. Зокрема, 2 пожежі виникли у селі Верхні Петрівці Сторожинецького району. Так, 24 січня горіла господарська будівля місцевого мешканця. Оскільки споруда була дерев’яною, за лічені хвилини полум’я поширилося по всій будівлі і охопило площу 70 кв.м.. Також існувала можливість перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Рятувальники міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Верхні Петрівці, Чудей та Їжівці, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю будівлі, домашні речі та майно. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок.

Ще одна пожежа у Верхніх Петрівцях Сторожинецького району сталася вночі 25 січня. Вогнем був охоплений житловий будинок. Люди помітили пожежу вже тоді, коли полум’я поширилося на площу 120 кв.м.. Розповсюдженню пожежі також сприяли дерев’яні конструкції будинку. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Полум’ям знищено покрівлю та перекриття будинку.

В ході ліквідації, що виникли за останні 3 доби, пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: голова ...
Наступна новина: До Небесної Армії відійшов ...

КОМЕНТАРІ