У Чернівцях охоронець обікрав магазин,у якому працював

У Чернівцях охоронець обікрав магазин,у якому працював

27.01.15 11:59 0 633
Буковинець намагався приховати сліди своїх протиправних діянь, імітуючи крадіжку із проникненням. Однак, професійні дії працівників Шевченківського райвідділу міліції допомогли швидко викрити зловмисника.

До правоохоронців звернувся керуючий магазину та повідомив, що із сейфу підсобного приміщення зникло понад 18 тисяч гривень. Прибувши на місце виклику, правоохоронці огляну приміщення та обстежили територію. Спочатку виглядало так, ніби зловмисник до приміщення проник шляхом пошкодження дверей. Але досвід правоохоронців та вилучені речові докази вказували на те, що це тільки імітація. Тож міліціонери запідозрили у вчиненні крадіжки особу, котра мала вільний доступ до приміщення.

Інтуїція міліціонерів не підвела. Як з'ясувалося у подальшому, гроші із магазину викрав 26-річний мешканець Кіцманського району. Хлопець тривалий час працював охоронцем у крамниці, знав, де знаходяться гроші. Коли робочий день закінчився, а персонал покинув приміщення, охоронець зімітував проникнення та забрав гроші.

За даним фактом слідчі Шевченківського райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ