Анатолій Олійник: « Ми повинні зробити все,що від нас залежить,для збереження громадського порядку та спокою на Вінниччині» (+фото)

Анатолій Олійник: « Ми повинні зробити все,що від нас залежить,для збереження громадського порядку та спокою на Вінниччині» (+фото)

27.01.15 20:20 0 638
25 січня, в обласній державній адміністрації відбулася службова нарада про стан виконання заходів з питань посилення обороноздатності Вінницької області під керівництвом голови Вінницької обласної державної адміністрації Анатолія Олійника.

У нараді взяли участь народний депутат України Олександр Домбровський, в.о. Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов, заступники голово ОДА, керівники силових структур, очільники обласних департаментів та управлінь, голови РДА, представники громадських формувань.

Перед початком наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих внаслідок обстрілу проросійськими бойовиками Маріуполя.

Під час робочої наради голова облдержадміністрації та присутні обговорили питання, пов'язані із зміцненням обороноздатності Вінницької області.

«Активізація дій бойовиків та їхніх посібників з Російської Федерації на Сході країни викликає занепокоєння не тільки кожного з нас, а й світової спільноти. Тривожать також спроби дестабілізації ситуації в цілому по Україні: це і майже щоденні терористичні акти в Одесі, Харкові, інших містах, зростання напруги з боку Придністров'я, - зазначив Анатолій Олійник. - Тому нині важливо забезпечити виконання планів і заходів щодо охорони особливо важливих обєктів в області, уточнити плани мобілізаційних заходів.»

« Ми повинні завершити і найближчими днями подати пропозиції щодо наших можливостей по мобілізаціїних заходах, по забезпеченню життєдіяльності області у воєнний період. Формально мобілізаційний план уточнювався ще 2008-го року, але фактично він існував лише на папері. На є десятки підприємств, які не працюють, збанкрутували, ліквідовані, але вони включені у мобілізаційні плани. Тому ми повинні мати реальний мобілізаційний план заходів із виконання тих завданнях, які стоять перед областю, в тому числі і у воєнний період,» - наголосив Анатолій Олійник.

За підсумком наради був вироблений алгоритм прийняття рішення по кожному умовно небезпечному і стратегічному об'єкту, який знаходиться в регіоні.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Житомирі у разі загрози ...

КОМЕНТАРІ