Працівники ДАІ затримали три автомобілі,які незаконно перебували на території України

Працівники ДАІ затримали три автомобілі,які незаконно перебували на території України

27.01.15 18:27 0 673
У Жмеринці , Піщанці та Козятині працівники ДАІ затримали три автомобілі, водії яких керували автівками з підробними документами.

Працівниками ДАІ Жмеринського району під час нагляду за дорожнім рухом в місті Жмеринці було зупинено автомобіль "ВАЗ 2109" під керуванням 23-річного жителя, одного з сіл району. Під час перевірки номерів складових частин та агрегатів автомобіля було виявлено проведення зварювальних робіт біля номера кузова.

Ще одну іномарку, з явними ознаками підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу працівники ДАІ зупинили на Блок-Посту "Рудниця" Піщанського району. Під час перевірки автомобіля "Фольксваген Вентовстановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з явними ознаками підробки.

В Козятининському районі на стаціонарному пості «Комсомольський» працівниками ДАІ під час перевірки документів у 38 – річного водія автомобіля "БМВ-325", жителя Київської області, виявлено не відповідність записів номерів в реєстраційних документів на автомобіль.

Вилучені документи відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками злочину за ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Всі автомобілі поміщено на арештмайданчик. Триває розслідування.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ