Вінничина: на Немирівщині представлено нового голову районної державної адміністрації (+фото)

Вінничина: на Немирівщині представлено нового голову районної державної адміністрації (+фото)

27.01.15 12:27 0 763
Розпорядженням Президента України №61/2015-рп. від 24 січня 2015 року головою Немирівської районної державної адміністрації призначено Юрія Погорелюка. Цю почесну місію виконав заступник голови-директор департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Ігор Дмитрович Івасюк. Він охарактеризував Юрія Миколайовича як великого професіонала, потужного і досвідченого "силовика" з 30-річним досвідом служби. А також відзначив, що Немирівський район особливий, він для області є бюджетоутворюючим, тому керівництво зацікавлене, щоб тут був конструктивізм у роботі. Ігор Дмитрович сказав, що за останній час у районі багато зроблено і висловив надію, що Юрій Миколайович тільки примножить добрі справи.

Коротко про себе розповів і Ю.М. Погорелюк. Йому 53 роки. Він підполковник МВС і полковник податкової міліції, радник податкової служби І рангу та митної служби І рангу. Родом з Козятина. Трудовий шлях пройшов від командира відділення патрульно-постової служби до начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Вінницькій області. Спеціалізувався на боротьбі зі злочинами у сфері економіки, організованою злочинністю та корупцією у податковій службі та на митниці.

Одружений. Має троє дітей і двоє онуків. Сказав, що в людях бачить не опонентів, а друзів. Двері РДА широко відкриті для всіх, а його телефон працює двадцять чотири години на добу. На закінчення своєї промови Юрій Миколайович запевнив: "Вірю, що все у нас буде добре. Я патріот України".

З призначенням нового очільника району привітали перший заступник голови Немирівської РДА А.І. Долованюк та голова районної ради В.Д. Дзевелюк. Побажавши йому наснаги у роботі, сказали, що Немирівський район завжди був одним з кращих в області, тут працює сильна команда керівників, якій під силу будь-які завдання.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у 2014 році ...
Наступна новина: Daily Mail: Драгович ...

КОМЕНТАРІ