На Вінничині працівники міліції з'ясовують обставини автопригоди,у якій постраждав водій та загинула пасажирка легковика

На Вінничині працівники міліції з'ясовують обставини автопригоди,у якій постраждав водій та загинула пасажирка легковика

27.01.15 10:33 0 626
Неподалік села Сигнал Козятинського району водій автомобіля «Део Сенс» допустив зіткнення з автомобілем «Део Ланос». В результаті аварії 59-річна пасажирка «Ланосу» загинула на місці пригоди.

25 січня близько 12.00 години на автодорозі Білопілля – Вівсяники 25-річна жінка-водій автомобіля «Део Сенс», здійснюючи обгін автобуса, не впоралась з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем «Део Ланос» за кермом якого знаходився 61-річний житель одного із сіл Козятинського району.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 59-річна пасажирка автомобіля «Део Ланос» загинула на місці пригоди, а водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований в хірургічне відділення Козятинської районної лікарні.

Слідчим відділом міліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленням волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство, яке з'ясує остаточні причини дорожньо-транспортної пригоди.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: На Тернопіллі державна ...

КОМЕНТАРІ