Волинські правоохоронці оперативно знайшли хуліганку

Волинські правоохоронці оперативно знайшли хуліганку

27.01.15 11:11 0 757
Нетвереза лучанка вдарила офіціантку і, не розрахувавшись, втекла з бару.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській звернулась 29-річна жителька Луцька із повідомленням про те, що в приміщенні кафе-бару невідома особа з хуліганських спонукань нанесла їй удар кулаком у голову.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїла 23-річна жителька обласного центру. До слова, дівчина притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Як з'ясувалося згодом, дівчина разом із друзями відпочивала у місцевому закладі. Коли вже добряче випили, дівчина почала шукати пригод. Підійшовши до офіціанти, спочатку вона почала її шарпати, на що та попросила відвідувачку розрахуватися та покинути приміщення бару. Дівчина вирішила, що вона розплатиться тоді, коли буде вважати це за потрібне. За кілька хвилин п'яна хуліганка вдарила кулаком офіціантку в обличчя, після чого, так і не розплатившись, вийшла з бару.

За даним фактом слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у тенета ...
Наступна новина: На Вінниччині власникам ...

КОМЕНТАРІ