«Якщо буде зірвана мобілізація,в Україні настане хаос»,- офіцер 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Валерій Логінов

«Якщо буде зірвана мобілізація,в Україні настане хаос»,- офіцер 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Валерій Логінов

27.01.15 15:28 0 627
Під час наради голови облдержадміністрації Сергія Машковського з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області 26 січня до присутніх звернувся й офіцер 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Валерій Логінов.

«Прийшов час діяти та виконувати свої функціональні обов'язки у складний критичний момент в історії України. ми боремося зі зброєю в руках за незалежність України», - зазначив він.

«Не захистити територіальну цілісність держави – зрадити пам'яті героїв від часів козацтва й до . АТО вже на межі повномасштабної війни. Якщо діями або ж навпаки бездіянням буде зірвана мобілізація, необхідна для поповнення армії, в країні настане хаос», - наголосив Віктор Логінов.

Офіцер повідомив, що після повернення зі сходу ініціативна група в 95-й бригаді створила організацію «Бойове братерство ветеранів АТО», мета якої – захист прав військовослужбовців, ветеранів, воїнів. За словами Віктора Логінова, організація вже тісно співпрацює з депутатським корпусом та Міністерством оборони України. Військовий закликав звертатися до «Бойового братерства ветеранів АТО», якщо бійцям, які прийшли з фронту потрібна буде будь-яка допомога.

«Або ми зупинимо війну там, або вона прийде сюди. Це і є ціна мобілізації. Ціна вашої роботи», - запевнив офіцер 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Валерій Логінов.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ