Житомирщина: «Відповідальність представників влади має бути в рази більшою,ніж пересічних громадян»,- голова облдержадміністрації

Житомирщина: «Відповідальність представників влади має бути в рази більшою,ніж пересічних громадян»,- голова облдержадміністрації

27.01.15 11:24 0 604
Підбиваючи підсумки наради з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області, голова облдержадміністрації Сергій Машковський закликав керівників влади на місцях подбати про соціальний захист родин військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції. За словами посадовця, зараз особливої уваги потребують сім'ї поранених та загиблих бійців.

«Очікую і буду вимагати максимальної ефективності від керівників місцевих органів влади щодо реалізації визначених заходів з метою протидії терористичним актам. Ми маємо усвідомити, що боротьба з ворогом – це наша спільна справа, а відповідальність представників влади має бути в рази більшою, ніж пересічних громадян. Для цього потрібно об'єднати населення і сконцентрувати ресурси всіх силових структур», - наголосив голова облдержадміністрації.

Оцінюючи стан справ в області, Сергій Машковський констатував: «Ми не були готові до такого серйозно виклику, але працюємо над захистом об'єктів стратегічного значення. В першу чергу треба поінформувати населення про чіткий алгоритм дій, а також посилити роботу силових і правоохоронних органів. Вже найближчим часом ми будемо готові прийняти будь-який виклик».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виды детской одежды
Наступна новина: Правоохоронці Ужгородщини ...

КОМЕНТАРІ