В Житомирській області дайте можливість захищати Батьківщину представникам місцевої еліти

В Житомирській області дайте можливість захищати Батьківщину представникам місцевої еліти

27.01.15 09:59 0 678
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив на необхідності проведення інформаційно-роз'яснювальної кампанії серед населення Житомирщини про правила поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Посадовець повідомив, що в області вже розроблені пам'ятки для населення, а також інструкції для підприємств, визначених критично важливими для інфраструктури регіону. Облдержадміністрація відповідає за виготовлення цих матеріалів, а завдання керівників місцевих органів влади – розмістити їх у громадському транспорті, на зупинках, у торгівельних центрах, на ринках, тобто у місцях масового скупчення людей.

Голова облдержадміністрації також дав доручення створити «гарячу лінію» у містах та районах Житомирщини та скоординувати на місцях дії із керівниками силових структур. При цьому, за словами посадовця, треба провести детальний інструктаж та навчання відповідальних осіб.

«Найбільше мене бентежить пасивність та інертність місцевих керівників. Розумію, що ми знаходимося далеко від зони бойових дій, але поряд із тим кожен із нас потрапляє під ризик. Закликаю всіх подбати про безпеку жителів області, адже це наш спільний обов'язок. Керівники місцевих органів влади нестимуть персональну відповідальність за реалізацію визначених заходів у сфері безпеки. Якщо у когось виникають сумніви з приводу того, наскільки серйозною є ситуація, можете поїхати у Донецьку та Луганську області, відчути настрої людей і тоді ви все зрозумієте», - наголосив Сергій Машковський.

Також керівник області наголосив на відповідальності за ухиляння від мобілізації окремих верств населення. «Дайте можливість захищати Батьківщину й місцевій еліті. Прошу інформувати про конкретні факти: хто і де уникає служби», – звернувся до районної влади голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Торік на Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ