В Житомирській області рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Коростенського району

В Житомирській області рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Коростенського району

27.01.15 16:52 0 673
У зв’язку із різкими змінами погодних умов, збільшується кількість пожеж в приватних будинках. З метою попередження надзвичайних ситуацій та запобіганню загибелі людей, 26 січня було проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Коростенського району.

Рятувальники спільно із працівниками соціальних служб, райдержадміністрації та правоохоронних органів здійснили відпрацювання Ушомирської сільської ради. Під час подвірного обходу рейдовики роз’яснювали правила пожежної безпеки в побуті у зимовий період, вручали експрес-інформації та пам’ятки з протипожежними правилами. Основні питання, на які зверталась увага власників будинків, стосувалися експлуатації печей, газових та нагрівальних приладів, а також зберігання горючих матеріалів, дров. Найбільша увага, як завжди, була прикута до багатодітних, кризових сімей та осіб категорії ризику – одиноких літніх громадян та тих, котрі зловживають спиртними напоями.

Також, вогнеборці не оминули і найменших жителів Ушомира. Завітавши до дитячого садку, працівники ДСНС, в ігровій формі, розповіли малечі основні правила пожежної безпеки. Юні рятувальники Коростенської команди ДЮП, які теж брали участь у відпрацювання, в свою чергу перевірили фізичну підготовку дорослих гостей під час уроку фізкультури. А для старшокласників місцевої гімназії фахівці ДСНС провели повчальну бесіду, до якої входила актуальна сьогоденню інформація щодо правил безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ