На Житомирщині УДАІ звільняється від безвідповідальних працівників

На Житомирщині УДАІ звільняється від безвідповідальних працівників

27.01.15 08:40 0 654
Очищення лав інспекторів УДАІ Житомирщини від випадкових людей перебуває на постійному контролі керівництва обласного підрозділу. Упродовж минулого року за виявлені правопорушення звільнено з Державтоінспекції 20 осіб, ще близько 200 працівників притягнено до дисциплінарної відповідальності.

Серед першочергових завдань реформування всієї системи органів внутрішніх справ – подолання корупції та хабарництва. Практичним кроком у цьому напрямі є проведення внутрішньовідомчих перевірок та реагування за фактами порушень, повідомленими громадянами.

Одним з останніх прикладів стало звільнення у грудні 2014 року з органів внутрішініх справ за грубі порушення службової дисципліни інспектора дорожньо-патрульної служби відділення ДАІ з обслуговування м. Житомира Бориса Бояркіна.

Колишній інспектор, пропрацювавши у підрозділі чотири роки, 5 разів притягувався до дисциплінарної відповідальності за допущені порушення в роботі та врешті був звільнений за це. За час служби 24-річний парубок неодноразово опинявся у центрі скандальних ситуацій. Втім, нині молодик, очевидно, не усвідомивши свого звільнення, продовжує у формі працівника правоохоронного органу коментувати діяльність підрозділу УДАІ, спеціально створюючи довкола нього негатичний резонанс.

Відтак Управління Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області наголошує: інформація оприлюднена Бояркіним у мережі Інтернет не відповідає дійсності і зумовлена, певно, образою на звільнення з органів внутрішніх справ.

Позиція керівництва підрозділу у питаннях протидії корупції серед особового складу принципова та безальтернативна: у разі підтвердження у ході перевірки інформації щодо протиправних дій працівників УДАІ – покарання відповідно ступеню правопорушення.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 27 січня ...
Наступна новина: На Вінничині у 2015 році ...

КОМЕНТАРІ