В Закарпатській області мукачівець викрав гроші,які заколядував 3-річний хлопчик

В Закарпатській області мукачівець викрав гроші,які заколядував 3-річний хлопчик

27.01.15 08:46 0 623
525 гривень, які наколядувала дитина, зникли після гостювання в хаті знайомого господарів. Як з`ясував дільничний інспектор міліції, недобросовісний знайомий спокусився на чужі гроші. За цей вчинок хлопцю доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

Із заявою про зникнення грошей із спальної кімнати будинку до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулась 22–річна мешканка с.Н.Давидково. Жінка розповіла, що викрадені гроші заколядував її 3-річний син під час Різдвяних свят.

Як з`ясував старший дільничний інспектор міліції Михайло Зіденик, до молодого подружжя заходив у гості 27-річний односельчанин. Зникнення грошей, які були сховані у спальній кімнаті, молоді люди помітили не одразу. Та коли побачили – одразу звернулись до дільничного.

Після ретельної перевірки правоохоронці вийшли на зловмисника. Молодий хлопець раніше не мав проблем із дотриманням закону. Наразі працює на підприємстві і проживає у цілком забезпеченій сім`ї. Пояснити свій вчинок хлопець не зміг, мовляв, випив зайвого, тож і спокусився на чуже...

За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Рівненщини ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ