В Закарпатській області дільничний виявив у п'яного мукачівця наркотики

В Закарпатській області дільничний виявив у п'яного мукачівця наркотики

27.01.15 10:46 0 586
Правоохоронець не тільки припинив адміністративне правопорушення, а й виявив факт незаконного зберігання наркотичних засобів. Раніше судимому мукачівцю доведеться відповісти за законом.

Близько обіду в парку на площі Федорова в м.Мукачеві дільничний інспектор міліції Святослав Костовський помітив чоловіка, який в громадському місці, будучи напідпитку, чіплявся до перехожих. Співробітник міліції поспішив припинити правопорушення.

Чоловіка було запрошено до міськвідділу міліції. У ході складання протоколу за ч.2 ст.178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) чоловік помітно нервував, і вже через кілька хвилин поведінка його стала зрозуміла. Адже під час особистого огляду речей мукачівця правоохоронець виявив у кишені його куртки шприц із речовиною, схожою на наркотик. Чоловік пояснив, що це – тільки для себе, аби іноді «побавитися»...

Як з'ясувалося, цей 33-річний правопорушник і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, має за плечима судимість.

Вилучена речовина направлена на дослідження до експертно-криміналістичного центру міліції. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові жінка-водій ...

КОМЕНТАРІ