Закарпаття: на Рахівщині освятили пам'ятник героям Небесної сотні

Закарпаття: на Рахівщині освятили пам'ятник героям Небесної сотні

27.01.15 16:10 0 736
25 січня 2015 року в селі Луги на Рахівщині відбулось освячення пам'ятника загиблим бійцям Небесної сотні. Урочисто відкрили монумента рахівські свободівці, зокрема боєць 4-го закарпатського батальйону територіяльної оборони Роман Грапенюк.

Уродженець села Луги, член Рахівської районної організації ВО "Свобода" Роман Грапенюк воює добровольцем у зоні АТО в складі 4-го закарпатського батальйону територіяльної оборони 128-ї гірсько-піхотної бригади ЗСУ. Саме Роман організував збір коштів на виготовлення пам'ятника серед місцевих жителів.

"Ініціатива нашого земляка і побратима, який нині перебуває у короткій відпустці і вже за кілька днів вирушить на Схід захищати суверенітет України, відразу знайшла відгук у серцях односельців. Створення пам'ятника полеглим майданівцям стане важливою подією в історії села, адже багато його жителів брали участь у Революції гідності. Відтепер односельці, проходячи повз монумент, віддаватимуть шану героям, які полягли на Майдані", – прокоментував керівник Рахівської "Свободи" Микола Косівський.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ