Хмельниччина: пріоритетними питаннями розвитку сільського господарства в області мають бути створення нових робочих місць на селі,збільшення заробітної плати,розвиток кооперативного руху

Хмельниччина: пріоритетними питаннями розвитку сільського господарства в області мають бути створення нових робочих місць на селі,збільшення заробітної плати,розвиток кооперативного руху

27.01.15 11:07 0 630
Днями у Віньковецькому районі відбулось виїзне засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації щодо розвитку галузі тваринництва у Віньковецькому районі та стану і перспектив розвитку агропромислового сектору економіки області.

В заході прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Кальніченко В.І., начальники управлінь АПР РДА, головні зоотехніки АПР РДА, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств Віньковецького району. У своїй інформації начальник управління Департаменту агропромислового розвитку І. Одземок зазначив, що наша колегія проводиться на виконання доручення першого заступника голови адміністрації та ознайомив присутніх з результатами роботи робочої групи по вивченню ситуації з розвитку тваринницької галузі в районі.

Начальник управління агропромислового розвитку Віьковецької РДА Гаврілова З.М. виступила з інформацією про стан справ в аграрному секторі економіки району в цілому, зокрема в питанні відтворення молочного скотарства.

Головний зоотехнік управління АПР Віньковецької РДА Ліневська Н.О. ознайомила присутніх з розвитком кооперативного руху в районі, зокрема роботою молочарського кооперативу «Віньковецьке молоко».

Із станом та перспективами розвитку агропромислового комплексу області виступив заступник директора Департаменту агропромислового розвитку В. Конончук, який зробив глобальний аналіз стану справ у всіх галузях агропромислового виробництва та повідомив, що за підсумками 2014 року темпи валового виробництва сільськогосподарської продукції зросли до відповідного періоду минулого року на 16 %. Зростання темпів спостерігається як в рослинництві та і в тваринництві.

Заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини у Хмельницькій області – Садов'юк О.П. ознайомив присутніх з дотриманням санітарно – ветеринарних заходів у господарствах області.

З заключним словом виступив заступник голови ОДА Кальніченко В.І., який підвів підсумки роботи колегії та зазначив, що пріоритетними питаннями розвитку сільського господарства в області у поточному році мають бути створення нових робочих місць на селі, збільшення заробітної плати, розвиток кооперативного руху. Крім того Кальніченко В.І. наголосив на необхідності активної підготовки агроформувань до весняно-польових робіт.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у тенета ...

КОМЕНТАРІ