На Хмельниччині внаслідок ДТП одна жінка загинула,ще троє - травмовані

На Хмельниччині внаслідок ДТП одна жінка загинула,ще троє - травмовані

27.01.15 10:11 0 617
Усі потерпілі — із села Глушків та райцентру Городенка Івано-Франківської області. Жінки їхали за покупками на речовий ринок Хмельницького.

У неділю близько 6-ї години ранку на автодорозі «Ярмолинці — Сатанів» поблизу села Пільний Олексинець Городоцького району сталася дорожньо-транспортна пригода із трагічними наслідками. 41-річний житель міста Городенка Івано-Франківської області, перебуваючи за кермом автомобіля «Peugeot Expert», з'їхав у кювет та допустив перекидання автомобіля.

Внаслідок ДТП серйозно травмувалися троє пасажирок автомобіля: 49-річна жінка отримала множинні переломи ребер з обох сторін, перелом обох ключиць та лівої гомілки, у 41-річної пасажирки автомобіля діагностували перелом шийного хребця, а в 58-річної — забій грудної клітини. Усі троє були госпіталізовані в травматологічне відділення Городоцької центральної районної лікарні. Ще одна жінка 1979 року народження від отриманих травм померла на місці автопригоди.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Слідчі дії наразі тривають.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернополянин Дмитро ...

КОМЕНТАРІ