В Івано-Франківській області правоохоронці викрили громадян,котрі займалися збутом наркотика синтетичного ряду

В Івано-Франківській області правоохоронці викрили громадян,котрі займалися збутом наркотика синтетичного ряду

27.01.15 12:23 0 633
Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили у наркозлочинах 28-річного та 25-річного громадян, котрі налагодили у місті Івано-Франківську підпільну мережу з продажу сильнодіючого синтетичного стимулятора амфетамін.

Але в оперативників ВБНОНу своєчасно з'явилися обґрунтовані підстави підозрювати чоловіків у збуванні наркотиків синтетичного ряду. У процесі проведення оперативно-розшукових заходів ці припущення підтвердилися. Ввечері працівники міліції затримали особу із дозами амфетаміну, придбаними за місцем проживання 28-річного горе-торговця. Власне, після цього правоохоронці провели санкціонований обшук у квартирі збувальника, де було виявлено амфетамін. Щодо іншого, то за певними підрахунками, у разі успішного продажу амфетаміну 25-річний зловмисник міг заробити не одну сотню гривень, але продаючи амфетамін був затриманий правоохоронцями та отримав перспективу провести кілька років у місцях позбавлення волі.

Стосовно викритих у наркозлочинах чоловіків відкриті кримінальні провадження за ознаками вчинення ними злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині у 2014 році ...

КОМЕНТАРІ