У Львові правоохоронці викрили працівницю банку,котра незаконно заволоділа грошима клієнта у сумі майже 200 тисяч гривень

У Львові правоохоронці викрили працівницю банку,котра незаконно заволоділа грошима клієнта у сумі майже 200 тисяч гривень

27.01.15 08:48 0 672
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури Галицького району, викрили 46-річну керівника відділу одного з львівських банків, котра привласнила кошти клієнта у сумі 180 тисяч гривень.

Встановлено, що керівник одного з відділів банку, маючи доступ та ключі до електронних банківських платіжних систем, достроково розірвала з клієнтом договір строкового банківського вкладу та замість клієнта отримала у касі кошти і привласнила їх собі.

Правоохоронці оголосили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі працівники міліції перевіряють працівницю банку на причетність до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ