Отримати землю у Рівному зможуть лише ті учасники АТО,які мають прописку

Отримати землю у Рівному зможуть лише ті учасники АТО,які мають прописку

27.01.15 17:15 0 725
Дата рівненської прописки має бути ранішою, за дату призову. Тобто якщо військовий довгий час проживає у Рівному, але прописаний в іншій області, то тут він ділянку не отримає.

комісія Рівнеради розглядала проект про виділення земельних ділянок для рівненських учасників АТО. Про всі деталі та нюанси розподілу землі журналістам, військовим, їхнім родичам розповіла голова комісії Людмила Туровська. Зокрема, про те, що земельні наділи будуть давати тільки тим воякам, котрі подадуть до розгляду посвідчення учасника бойових дій, а не посвідчення учасника АТО. Оскільки в українському законодавстві непередбачені пільги та наділи землі для учасників АТО.

– Земельні ділянки між учасниками бойових дій з Рівного розподілятимуть шляхом публічного жеребкування. При цьому можуть бути присутні родичі військових, депутати та інші особи, – наголосила Людмила Туровська.

За її словами, нині проект розподілу землі тільки розробляється. Ще протягом 20 робочих днів громада може вносити правки та подавати пропозиції щодо цього проекту. Потім остаточний варіант затверджуватимуть на сесії міської ради.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Повідомлення про ...

КОМЕНТАРІ