Міліціонери викрили злочинну діяльність власника аптеки у Рівному

Міліціонери викрили злочинну діяльність власника аптеки у Рівному

27.01.15 08:03 0 605
Спільними зусиллями працівників ВБНОН УМВС України в Рівненській та Волинській областях викрили незаконну діяльність власника та директора аптек «Аптека 711» та «Аптека 111», що на вулиці Костромській в місті Рівне.

Міліціонери впродовж 2014 року проводили низку заходів, у ході яких задокументували збут сильнодіючих препаратів в особливо великих розмірах на загальну суму понад 20 тисяч гривень. 40-річний Юрій, особисто, ігноруючи всі вимоги діючого законодавства, продавав «постійним покупцям» сильнодіючі препарати без відповідного рецепту.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили блістери з сильнодіючими препаратами та ящик кодеїновмісних препаратів. — За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин), — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Ігор Крутій. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до десяти років. Олександр НАГОРНЮК, ВБНОН УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ