Міліціонери Рівненщини влаштували вихованцям інтернату екскурсію до краєзнавчого музею

Міліціонери Рівненщини влаштували вихованцям інтернату екскурсію до краєзнавчого музею

27.01.15 08:45 0 673
Гощанські правоохоронці вже вкотре завітали до учнів свого підшефного закладу – Тучинської загальноосвітньої школи-інтернат. Цього разу начальник районного відділу міліції Анатолій Цідилко в подарунок організував дітям екскурсію до Рівненського обласного краєзнавчого музею.

Учні з цікавістю розглядали усі експонати та слухали розповідь екскурсовода. Діти побували у виставкових залах, де представлена природа краю, тваринний і рослинний світ, зброя козацької доби, прадавня історія, живопис, скульптура, духовна спадщина ХVI-XVIII століть, іконопис ХІІІ- XVIII століть та низка інших експозицій.

Після завершення заходу вихованці інтернату захоплено ділилися враженнями й щиро висловлювали вдячність працівникам музею і міліціонерам за організацію екскурсії.

– Найбільше мені сподобалась зала, де представлено тваринний світ Рівненщини, –розповідає учениця п'ятого класу Анастасія Оксенчук.

ЇЇ доповнив Леонід Пограничний, який розповів, що найяскравіше враження справила експозиція зброї.

– Ми цінуємо кожну можливість збагатити дітей новими корисними знаннями й позитивними емоціями, привити відчуття патріотизму і гордості за свій край, - зазначив учитель історії та християнської етики Тучинської загальноосвітньої школи-інтернат Микола Мичак.

Як підсумував старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області Олександр Горюк, який супроводжував учнів до музею, такі заходи є надзвичайно важливими у системі виховання дітей та проведення з ними ефективної профілактичної роботи, адже вони налаштовують дітей на позитивний настрій, формують певні моральні цінності.

На згадку про екскурсію міліціонер вручив дітям сувенірні значки із зображенням краєзнавчого музею.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у 2015 році ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ