Тернопільська область: рятувальники навчали працівників залізниці,як діяти на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру

Тернопільська область: рятувальники навчали працівників залізниці,як діяти на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру

27.01.15 16:34 0 584
26 січня фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області організували для з працівників Укрзалізниці області практичне навчання, допомагаючи їм оволодіти алгоритмами дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

Під керівництвом рятувальників залізничники набували навиків з надання домедичної допомоги, у відповідності до європейських стандартів навчались правильно визначати стан потерпілого, робити штучне дихання, непрямий масаж серця, зупиняти кровотечу, тощо. З допомогою манекенів та фантомів кожен бажаючий міг «на практиці» самостійно провести реанімаційні дії. Також присутні ознайомились з основними, найбільш поширеними первинними засобами пожежегасіння та індивідуальними засобами захисту, їх видами, будовою й особливостями практичного застосування.

На завершення заняття працівники залізниці висловили вдячність рятувальникам за отримані знання та навики, які є не лише корисними – а й вкрай потрібними, особливо у наш непростий час, адже від рівня володіння ними іноді залежить збереження найціннішого – людського життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненщина: на ПАТ ...

КОМЕНТАРІ