На Тернопіллі крадіжку та грабунок інкримінують двом жителям Зборівського району

На Тернопіллі крадіжку та грабунок інкримінують двом жителям Зборівського району

27.01.15 09:37 0 678
Злодійський дует викрили нещодавно працівники Зборівського райвідділу внутрішніх справ. 19-річний та 24-річний мешканці села Тустоголови підозрюються у вчиненні крадіжки та грабунку.

Як повідомив заступник начальника районної міліції Денис Бортняк, ініціатором протиправних діянь був 19-річний хлопець. Парубок зростав в неблагополучній родині та вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотиків. Цього разу до протиправного залучив свого приятеля – 24-річного односельчанина.

Першим об'єктом наживи зловмисники обрали покинутий будинок, господар якого мешкав на Львівщині. Досередини проникли, виламавши замок вхідних дверей. Із цінних речей знайшли лише електропилу. Однак, понишпоривши по кімнатах, злодії назбирали ще цілу купу металевих речей. Крадене здали на металобрухт, а виручені гроші витратили на спиртне.

Наступною жертвою зловмисників став 32-річний мешканець Зборова, якого вони запросили до себе у гості. Усі троє випивали. Коли ж гість з райцентру уже вирішив прощатись, парубки розгнівались, і між ними зав'язалася суперечка. Під час сварки господар та його товариш побили чоловіка, забрали гаманець з грошима та вигнали його з дому. Здобиччю грабіжників стала тисяча гривень.

Потерпілий звернувся за допомогою в міліцію. Правоохоронці розшукали злодійський дует. Парубки зізналися у скоєному.

За фактом крадіжки та грабунку відкрито кримінальні провадження. Дії підозрюваних слідчі кваліфікують за статтями 185 (крадіжка) та статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ