Право в бізнесі інноваційний напрямок навчання в Польщі

Право в бізнесі інноваційний напрямок навчання в Польщі

28.01.15 00:55 0 1467
Зовсім недавно в університетах Польщі з'явився новий напрямок навчання, що зацікавив багатьох абітурієнтів. Право в бізнесі – ідеальний вибір для тих, кому знання правової системи буде необхідне у реалізації своїх планів та ідей для кар'єрного та професійного розвитку. Саме цей напрямок допоможе тобі знайти себе в світі бізнесу, адже поєднує в собі знання про правові аспекти ведення бізнесу з управлінськими компетентностями.

Програма навчання дозволяє студентам вибирати оригінальні шляхи розвитку своїх компетенцій в таких областях, як контракти і корпоративне право, ринок фінансів, трудового права та бухгалтерського обліку, екологічного права та законодавства у сфері нерухомості. Забезпечує базові знання в галузі економіки та управління. Під час навчання студенти вивчають принципи співпраці між бізнесом та державними установами, а також отримують знання про правові обмеження в веденні бізнесу. Також отримують практичну підготовку у створенні документів, необхідних для ведення бізнесу.

Чому варто вибрати напрямок Право в бізнесі:
  • надає знання в сфері права і бізнесу,
  • напрямок відкриває нові можливості: після завершення випускник може розширити свої знання в університеті на наступних спеціальностях: менеджменту, маркетингу, управління, що дозволяє отримати унікальний досвід,
  • напрямок ретельно розроблений на основі потреб підприємців,
  • Напрямок кладе натиск на здобуття практичних навичок до роботи в певному секторі економіки, з якою ви плануєте пов'язати ваші кар'єрні плани.

Випускники Права в бізнесі будуть повністю підготовлені вести власний бізнес, від поточного обслуговування та організації діяльності, укладення та виконання договорів, а також до ефективної підтримки адвоката, відповідального за обслуговування великої компанії або корпорації.

Також по закінченню навчання Ви можете займати позицію асестента, співробітника в фінансовій та бухгалтерскій сфері або HR, незалежно від організаційно-правової форми юридичної особи. Випускники будуть також мати можливість реалізувати свої кар'єрні амбіції, підтримуючи неурядові організації, державне управління, муніципальні посади, і муніципалітетам в департаментах проведення прилюдних торгів або прийняття бізнес-реєстрації.

Право в бізнесі на Університеті Соціальних і Гуманітарних Наук в Варшаві

Джерело: http://entrant.eu/ua/vuzi.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Житомирщині працює ...
Наступна новина: ПриватБанк починає виплати ...

КОМЕНТАРІ